faq

faq (5)

 

Το μέγεθος του φακού και το μέγεθος του αισθητήρα εικόνας μπορούν να επηρεάσουν την οπτική γωνία κάλυψης που έχουν οι κάμερες ασφαλείας. Υπάρχουν δύο είδη φακών που μπορούμε να επιλέξουμε: Φακοί μεταβλητής εστίασης (varifocal lens) και οι σταθεροί φακοί (fixed lens). Το χαρακτηριστικό των φακών μεταβλητής εστίασης είναι ότι επιτρέπουν στο χρήστη να προσαρμόσει την οπτική γωνία σύμφωνα με τις απαιτήσεις της εγκατάστασης.
Οι κάμερες HD CCTV (720p και 1080p ανάλυσης) συνήθως χρησιμοποιούν τα ακόλουθα μεγέθη αισθητήρα εικόνας: 1/2.7", 1/2.8", 1/3" and 1/3.2".

 

Το OSD σημαίνει on-sreen στην οθόνη και είναι ένα σύστημα μενού για την τηλεόραση, το monitor, κλπ.

osd menu icon2aΧρησιμοποιείται για την ρύθμιση στην οθόνη των παραμέτρων της κάμερας, π.χ. της ισορροπίας λευκού, του οπίσθιου φωτισμού, της προστασία της ιδιωτικής ζωής με την κάλυψη ορισμένων σημείων της εικόνας (private masking), της ημερομηνίας - ώρας (date /time), κλπ.

Σήμερα, πολλές εταιρείες που κατασκευάζουν κάμερες υψηλής ανάλυσης περιέχουν το OSD μενού. Μάλιστα η SONY Effio DSP μπορεί να προσφέρει OSD μενού στα αγγλικά, γαλλικά, γερμανικά, ισπανικά, πορτογαλικά, κινέζικα, ρωσικά, και ιαπωνικά.

Σκοπός: Ενεργοποιηση του service "Βασικά στοιχεία μητρώου για νομικά πρόσωπα, νομικές οντότητες, και φυσικά πρόσωπα με εισόδημα από επιχειρηματική δραστηριότητα" ώστε να μπορούμε να ελέγχουμε τα στοιχεία των πελατών μας από το ΑΦΜ τους.

Tι θα χρειαστούμε:

Tα στοιχεία σύνδεσης μας στο taxisNET
Να έχουμε ενεργοποιημένη την ετήσια σύμβαση της εφαρμογής σας.

Συχνές ερωτήσεις και απαντήσεις

Στις παρακάτω σελίδες θα προσπαθήσουμε να σας βοηθήσουμε μέσω ερωτω-απαντήσεων, να καταλάβεται τους τεχνικούς όρους που χρησιμοποιούνται στην κατασκευή και φιλοξενία μίας ιστοσελίδας καθώς επίσης και οδηγίες για βασικές ρυθμίσεις για τα email σας.

Οι συχνές ερωτήσεις είναι οργανωμένες σε διαφορετικές κατηγορίες, αναλόγος του τομέα ενδιαφέροντος. Επιλέξτε μια κατηγορία που σας ενδιαφέρει και αναζητήστε την απάντηση που ψάχνετε.

Εάν δεν βρήκατε την απάντηση που ψάχνατε ή θέλετε περισσότερες διευκρινήσεις επικοινωνήστε μαζί μας με την παρακάτω φόρμα.

Τι είναι το domain name (όνομα χώρου)

Το domain name (όνομα χώρου Διαδικτύου) είναι μία λέξη που επιλέγουμε προκειμένου να μπορούμε με εύκολο τρόπο να συνδεθούμε σε μία ιστοσελίδα (web site). Η λέξη αυτή είναι μία μοναδική διεύθυνση μίας επιχείρισης, ενός φορέα, μίας οργάνωσης ή ενός ατόμου. Η λέξη αυτή πάντα προσδιορίζεται περαιτέρω από μία κατάληξη που χαρακτηρίζει κατά κάποιο τρόπο την "περιοχή" του δικτύου στην οποία ανήκει. Έτσι, για τον χώρο Ονομάτων με κατάληξη [. GR ], ένα Domain Name θα έχει την μορφή onoma.gr και επισκεπτόμαστε τις ιστοσελίδες που του αντιστοιχούν γράφοντας σε κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης (browser) μια διεύθυνση της μορφής http://www.onoma.gr. Μπορεί να έχει από 3 έως 60 χαρακτήρες χωρίς να προσμετράται η κατάληξη .gr. Η διάρκεια εκχώρησης κάθε Ονόματος Χώρου [.gr] είναι 2 έτη και άρχεται από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης εκχώρησης.

Αν μου εκχωρηθεί ένα Όνομα [. GR ] μπορεί να υπάρχει και άλλος που να χρησιμοποιεί το ίδιο Όνομα, με την ίδια ή άλλη κατάληξη;

Τα Ονόματα Χώρου [.gr] εκχωρούνται από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων και εγγράφονται στο Μητρώο Ονομάτων Internet [.gr] ως εκχωρημένα (registered). Το Μητρώο διατηρεί βάση δεδομένων των εκχωρημένων Ονομάτων Χώρου [.gr] και εξασφαλίζει την μοναδικότητά του. Δεν μπορεί δηλαδή να υπάρχει δεύτερο [onoma.gr].

Το ίδιο όμως μεταβλητό πεδίο μπορεί να υπάρχει και να λειτουργεί με άλλη κατάληξη. Για παράδειγμα, η εκχώρηση του Ονόματος Χώρου [onoma.gr] όπου το «onoma» αποτελεί το μεταβλητό πεδίο, δεν αποκλείει την εκχώρηση του Ονόματος Χώρου [onoma.com], [onoma.de] ή [onoma.com.gr].

Για να είναι προσβάσιμη η ιστοσελίδα μου πρέπει να έχει μπροστά το www;

Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα σας μπορεί να γίνει με ή χωρίς "www" μπροστά από το domain name. Παράδειγμα με http://www.aidpc.net ή http://aidpc.net

Gallery

beautycomzempilas00SPloumisS

charismadrimaMaria grSloudshop

kohilijurliquetsoumanispharmacy

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, για προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την ιστοσελίδα ή το χώρο φιλοξενίας σας.

2725031074

6944 915 663

info [at] aidpc.net