Προσφερόμενες Υπηρεσίες

keyboard-help00H aidpc.net προσφέρει άμεση και αποτελεματική τεχνική υποστήριξη σε εταιρικά δίκτυα υπολογιστών & servers, συστήματα Η/Υ, λογισμικό, παραματροποίηση εφαρμογών και σε κάθε τεχνικό πρόβλημα που μπορεί να σας παρουσιαστεί. Η τεχνική υποστήριξη υπολογιστών και laptop για επιχειρήσεις & ιδιώτες πέρα από το τεχνικό της κομμάτι φροντίζουμε να περιέχει και μια φιλική προσέγγιση.
Αναλαμβάνουμε να στήσουμε/ρυθμίσουμε δίκτυα υπολογιστών τόσο για οικιακούς χρήστες όσο και για επιχειρήσεις,laptop-baby-aidpc συνδέσεις στο internet καθώς και ασύρματες σεύξεις. Η υποστήριξη των πελατών μας είναι πολύ σημαντική δουλειά για μας για αυτό μην διστάζετε να μας κάνετε ερωτήσεις και να μας στέλνετε τα σχόλια και τα παράπονα σας βοηθώντας μας να γίνουμε καλύτεροι και να τελειοποιήσουμε τις υπηρεσίες μας.
Παρέχουμε ανταγωνιστικά κοστολόγια διότι οι τιμές μας βασίζονται σε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε και όχι σε υπηρεσίες άσκοπες και περιττές.

Έχοντας μια πολύ καλή εικόνα της αγοράς μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις για προγράμματα που είναι δωρεάν και εξίσου καλά με τα εμπορικά. Προσφέρουμε ετήσια συμβόλαια τεχνικής υποστήριξης σε επιχειρήσεις με χαμηλού κόστους

Θέλουμε να γίνουμε ο e-δικός σας συνεργάτης

Συνοπτικά οι προσφερόμενες υπηρεσίες

Επισκευή Ηλεκτρονικών υπολογιστών
Αναβάθμιση υπολογιστή & laptop
Εγκατάσταση λειτουργικών συστημάτων & προγραμμάτων
Εγκατάσταση περιφερειακών συσκευών
Έλεγχος και καθαρισμός ιών
Μηχανογράφηση λογιστηρίου
Δημιουργία ασύρματου δικτύου οικιακών & εταιρικών
Δίκτυα IP VPN
Τηλεφωνικά κέντρα IP
Εγκατάσταση Λειτουργικών συστημάτων
Εγκατάσταση Server (file, fax, exchange)
Εμπορικά προγράμματα για την μηχανοργάνωση επιχειρήσεων
Συμβόλαια υποστήριξης

More in this category: Υπηρσίες IP VPN »

Gallery

beautycomzempilas00SPloumisS

charismadrimaMaria grSloudshop

kohilijurliquetsoumanispharmacy

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, για προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την ιστοσελίδα ή το χώρο φιλοξενίας σας.

2725031074

6944 915 663

info [at] aidpc.net