Μελέτη & εγκατάσταση ενσύρματου & ασύρματου δικτύου

Wireless network point to point

Στην aidpc.net αναλαμβάνουμε να κάνουμε την μελέτη και την εγκατάσταση του δικτύου σας, ενσύρματου ή ασύρματου. Από την απλή δημιουργία ενός οικιακού δικτύου εώς και την δημιουργία ενός πολύπλοκου εταιρικού δικτύου που μπορεί να περιλαμβάνει ενσύρματη και ασύρματη επικοινωνία καθώς και απομακρυσμένη πρόσβαση και επικοινωνία μέσω VPN. Ανάλογα την χρήση του δικτύου χρησιμοποιούμε από απλό καλώδιο UTP εώς οπτική ίνα.

Αναλαμβάνουμε την μελέτη και κατασκευή ασύρματων δικτύων για εξυπηρέτηση ασύρματων σταθμών όπως σε μεγάλες αποθήκες, εκθέσεις, ασύρματες παραγγελιοληψίες, εστιατόρια και beach bar, φωτοβολταϊκά πάρκα. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ζεύξηεις δύο ή και περισσοτέρων σημείων που έχουν αποστάσεις εώς 30 χιλιομέτρων ή και παραπάνω εξαρτάται τα σημεία ζεύξης.

Εύκολη Guest Wi-Fi πρόσβαση
Σε πολλούς δημόσιους χώρους η δυνατότητα να παρέχεται εύκολη πρόσβαση ΕΠΙΣΚΕΠΤΩΝ χωρίς οι χρήστες να χρειάζεται να εισάγουν τα στοιχεία σύνδεσης είναι ένα πολύ επιθυμητό χαρακτηριστικό. Για τις οργανώσεις που προσφέρουν Wi-Fi υπηρεσία, η δημιουργία λογαριασμών πελατών μπορεί να είναι μια μεγάλη ταλαιπωρία, ειδικά αν υπάρχει ένα τεράστιος αριθμός επισκεπτών κάθε μέρα. Οι πύλες hotspot επιτρέπουν στους διαχειριστές δικτύων να προσφέρουν στους επισκέπτες μια εύκολη μέθοδο για να συνδεθούν. Οι επισκέπτες πρέπει μόνο να εισάγουν τη διεύθυνση e-mail τους πριν αποκτήσουν πρόσβαση στο Internet. Επιπλέον, οι λογαριασμοί πελατών μπορούν να περιορίζοντται από το χρόνο, και να έχουν το ίδια ολοκληρωμένο προφίλ ελέγχου πρόσβασης ως τακτικοί χρήστες (π.χ. περιορισμούς εύρους ζώνης, κανόνες firewall, κλπ).


 

Wireless Network Full home

Role-based Πολιτική

Είτε παρέχετε Wi-Fi σε ένα ξενοδοχείο, ένα νοσοκομείο, ένα κτίριο γραφείων, ή ακόμα και μια αποθήκη, είναι συνήθως αυτονόητο να θέλετε να διαχωρήσετε τους δυνητικούς χρήστες σε διάφορους ρόλους με διαφοροποιημένες υπηρεσίες. Για παράδειγμα, το προσωπικό του ξενοδοχείου να μην μπορεί να χρησιμοποιεί το Facebook κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας, ενώ οι επισκέπτες να μην επιτρέπεται να υπερβααίνουν ένα ορισμένο ποσό του εύρους ζώνης (download limit). Oι περιορισμοί πρόσβασης μπορούν να επιτευχθούν με τον καθορισμό των ρόλων με διαφορετικές πολιτικές, που να ισχύούν σε διαφορετικές χρονικές στιγμές.

Μεμονωμένοι κανόνες στο Firewall

Μερικές φορές, δεν είναι απλά αρκετό για να περιοριστεί το traffic. Ένα κατάστημα καφέ μπορεί να θέλουν να μπλοκάρει συγκεκριμένες ιστοσελίδες που είναι γνωστό ότι είναι παράνομες. Επιχειρήσεις μπορεί να χρειαστεί να απαγορεύσουν την πρόσβαση στο Facebook κατά τη διάρκεια των ωρών εργασίας. Οι απαιτήσεις είναι το ίδιο - οι διαχειριστές δικτύων χρειάζονται μια μέθοδο για την παρεμπόδιση ή μη συγκεκριμένων υπηρεσιών-ιστοσελίδων. Δημιουργώντας Firewall προφιλ, εφαρμογές που χρησιμοποιούν συγκεκριμένες θύρες είναι δυνατόν να αποκλειστούν, και μπορεί να εμποδίζεται η πρόσβαση σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Επιπλέον, η πραγματική αξία πίσω από τα firewall προφίλ είναι η ικανότητά του να εκτελέσει ατομικούς κανόνες πάνω από το συνολικό προφίλ που έχει οριστεί.

 Προμήθεια racks για την καλύτερη προστασία του εξοπλισμού σας.

Login to post comments

Gallery

beautycomzempilas00SPloumisS

charismadrimaMaria grSloudshop

kohilijurliquetsoumanispharmacy

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για πληροφορίες σχετικά με τις υπηρεσίες μας, για προβλήματα που αντιμετωπίζετε με την ιστοσελίδα ή το χώρο φιλοξενίας σας.

2725031074

6944 915 663

info [at] aidpc.net