Χρήσιμα

Χρήσιμα (4)

Εδώ μπορείτε να βρείτε διάφορα άρθρα, αναφορές και υπερσυνδέσμους που θα μπορούσαν να σας φανουν χρήσιμοι στην χρήση του υπολογιστή και στην περιήγησή σας στο διαδύκτιο.

Ψάχνετε μια πληροφορία σχετικά με επιχειρηματική δραστηριότητα και δεν την βρίσκεται, επικοινωνήστε μαζί μας για μπορέσουμε να σας βοηθήσυμε.

Πέμπτη, 29 Μαρτίου 2018 12:02

Σύνδεση εμπορικού με ταμειακές

Written by

Σύνδεση του εμπορικού με ταμειακές ICS

Βήμα 1: Επικοινωνήστε με το κατασκευαστή του ταμειακού συστήματος προκειμένου να προμηθευτείτε το σχετικό driver.

Ταμειακά Συστήματα που χρησιμοποιούν το driver FisLink:

Watt και VA: Σύγχυση με την ισχύ
Το παρόν άρθρο αποσκοπεί στην εξήγηση των διαφορών ανάμεσα στα Watt και τα VA και αναλύοντας την ορθή αλλά και την εσφαλμένη χρήση τους κατά την περιγραφή του εξοπλισμού προστασίας ισχύος.
Βασικές έννοιες
Η ισχύς που απορροφά ο υπολογιστικός εξοπλισμός εκφράζεται σε Watt ή VA. Η ισχύς σε Watt είναι η πραγματική ισχύς που προσλαμβάνει ο εξοπλισμός. Τα VA λέγονται και "φαινομενική ισχύς" και είναι το γινόμενο της τάσης που εφαρμόζεται στον εξοπλισμό επί το ρεύμα το οποίο απορροφά ο εξοπλισμός.
Οι τιμές τόσο σε Watt όσο και σε VA έχουν και χρησιμότητα και σκοπιμότητα. Η τιμή σε Watt αναφέρεται στην πραγματική ισχύς που προμηθευόμαστε από την επιχείρηση παροχής ρεύματος και το θερμικό φορτίο που παράγεται από τον εξοπλισμό. Η τιμή VA χρησιμοποιείται για τη διαστασιολόγηση των αγωγών και των αυτόματων διακοπτών.
Οι τιμές VA και Watt για κάποια είδη ηλεκτρικών φορτίων όπως οι λυχνίες πυρακτώσεως, είναι ταυτόσημες. Ωστόσο, για εξοπλισμό υπολογιστών οι τιμές Watt και VA μπορεί να διαφέρουν σημαντικά. Η τιμή σε VA είναι πάντοτε ίση ή μεγαλύτερη από την τιμή σε Watt. Ο λόγος των τιμών Watt και VA καλείται "Συντελεστής Ισχύος" και εκφράζεται είτε αριθμητικά (δηλ. 0,7) ή σαν ποσοστό (δηλ. 70%).
Η ονομαστική ισχύς του UPS

Σάββατο, 05 Νοεμβρίου 2016 01:11

Χάρακας στην οθόνη του υπολογιστή

Written by

Στην παρακάτω ιστοσελίδα μπορείτε να βρείτε έναν χάρακα και να μετρήσετε σε πραγματικές διαστάσεις το μέγεθος αυτού που βλέπετε στην οθόνη του υπολογιστή σας

Χάρακας

Με αυτή εδώ την εφαρμογή μπορείτε να μετρήσετε την απόσταση και να δείτε ποίο προϊόν σας κάνει για την ασύρματη δικτύωση των σημείων που σας ενδιαφέρει

airlink.ubnt

 

αναλυτικά